Royal Caribbean Group: Παρατείνεται η αναστολή κρουαζιέρων

Tην παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων του αποφάσισε ο Όμιλος Royal Caribbean, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επιβατών, των πληρωμάτων και των περιοχών που επισκέπτονται τα πλοία του.

Πιο συγκεκριμένα, για καθεμία από τις εταιρείες του Ομίλου ισχύουν τα παρακάτω:

  • Για τη Royal Caribbean International αναστέλλονται οι κρουαζιέρες μέχρι τις 30 Απριλίου, συμπεριλαμβανομένου του Spectrum of the Seas για το διάστημα 16-28 Φεβρουαρίου. Εξαιρείται το Quantum of the Seas που εκτελεί κρουαζιέρες στην περιοχή της Σιγκαπούρης, ικανοποιώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της τοπικής κυβέρνησης.
  • Για τη Celebrity Cruises αναστέλλονται όλες οι κρουαζιέρες μέχρι τις 30 Απριλίου, συμπεριλαμβανομένης της διατλαντικής κρουζιέρας του Celebrity Apex της 1ης Μαΐου, ενώ για την περίοδο Μαΐου-Οκτωβρίου αναστέλλονται επίσης οι ευρωπαϊκές και διατλαντικές κρουαζιέρες των Celebrity Edge και Celebrity Constellation
  • Για τη Silversea Cruises αναστέλλονται όλες οι κρουαζιέρες μέχρι την 1η Απριλίου
  • Για την Azamara, αναστέλλονται όλες οι κρουαζιέρες μέχρι 30 Απριλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος Royal Caribbean συνεχίζει να συνεργάζεται με επιστημονικό και ιατρικό επιτελείο (Healthy Sail Panel), με στόχο να επανέλθει σε δραστηριότητα τον Μάιο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη