Παρέμβαση Φ. Ζαννετίδη για την στήριξη των παραγωγών του Ν. Αιγαίου

Επιστολή προς εμπόρους και εκπροσώπους των μεγάλων καταστημάτων σούπερ μάρκετ που εδρεύουν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, ζητώντας τους την αγορά και εμπορία των τοπικών προϊόντων. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Στην επιστολή του, ο κος Ζαννετίδης επισημαίνει πως εν μέσω της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, το υψηλό μεταφορικό κόστος και η μικρή κλίμακα παραγωγής αποτελούν εμπόδια στις προσπάθειες των τοπικών παραγωγών των νησιών να διαθέσουν τα προϊόντα τους εκτός του νησιού τους, γεγονός που τους έχει φέρει σε οριακή κατάσταση.

Αναζητώντας λύσεις για να βγουν από το αδιέξοδο της διάθεσης των προϊόντων τους, ο κος Ζαννετίδης καλεί τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ να εξετάσουν τη δυνατότητα εισαγωγής των τοπικών προϊόντων του Νοτίου Αιγαίου στα καταστήματα που λειτουργούν σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες. “Η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα μόνο αν την αγκαλιάσουν όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στα όρια της Περιφέρειάς μας” τονίζει ο κος Ζαννετίδης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη