Παρούσα στην έκθεση ITB η Σαντορίνη

Παρουσίαση του συστήματος berth allocation για τα κρουαζιερόπλοια της Σαντορίνης σε παράλληλη εκδήλωση

Η μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση ITB 2019 άνοιξε σήμερα (6/3) τις πύλες της στο Βερολίνο, και μέχρι την Κυριακή 10/3 θα συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή ολόκληρης της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμος Θήρας δίνει και φέτος το “παρών”, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με στόχο την προβολή του προορισμού στο εξωτερικό και την προσέλκυση επισκεπτών στο νησί μας. Για μια ακόμα χρονιά υπάρχει και έντονη επιχειρηματική εκπροσώπηση της Σαντορίνης, με αρκετούς επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου να αξιοποιούν το προωθητικό υλικό του νησιού και τις υποδομές του περιπτέρου, πραγματοποιώντας επαγγελματικές συναντήσεις.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Παρασκευή 8/3 πρόκειται να πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα “Partnerships In Sustainable Tourism: Case Studies From The Cruise Industry” κατά την οποία θα παρουσιαστούν δύο case studies, της Σαντορίνης και της Βαρκελώνης, σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για την προώθηση και καθιέρωση του αειφόρου τουρισμού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση Κρουαζιέρας – CLIA και ο κος Τάσος Κονιδάρης, στέλεχος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας πρόκειται να αναφερθεί στο σύστημα berth allocation που εφαρμόζεται στη Σαντορίνη για τη διαχείριση των αφίξεων και αναχωρήσεων των κρουαζιεροπλοίων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη