Σαντορίνη: Παρουσίαση νέων τεχνολογιών στη φιλοξενία και τον τουρισμό

Share

Ακούστε το άρθρο

Ο Επιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, διοργανώνει την εκδήλωση “Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό”, την Πέμπτη 22/10, ώρα 17:00, στο ξενοδοχείο “De Sol”.

Σκοπός της εκδήλωσης να παρουσιαστούν στα μέλη και στους καλεσμένους της Ένωσης, νέες λύσεις και τεχνολογικές εφαρμογές για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών και των υπηρεσιών των ξενοδοχείων αλλά και την συνολικότερη αναβάθμιση όλων των τουριστικών υπηρεσιών προς τον πελάτη.

Το “παρών” θα δώσουν startup εταιρείες που έχουν διακριθεί μέσα από το πρόγραμμα επιτάχυνσης του CapsuleT, για να παρουσιάσουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα αλλά κυρίως για να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα σχετικά με νέες τάσεις και τεχνολογικές λύσεις για τα ξενοδοχεία και τον τουρισμό ευρύτερα.

Πρόγραμμα

16:30-17:00 | Προσέλευση

17:00-17:15 | Χαιρετισμοί ΔΣ – συνεργατών – φορέων

17:15-18:30 | Παρουσιάσεις
• Παρουσίαση επιταχυντή CapsuleT – Κατερίνα Σαριδάκη, Διευθύντρια
• Παρουσιάσεις από τεχνολογικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startups)
• Πάνελ συζήτησης με startups/ερωτήσεις

18:30-20:00 | Συνεδρίες δικτύωσης με δυνατότητα b2b συναντήσεων με τις startups
Ελαφρύ γεύμα / cocktail

Ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 6974904379 ή μέσω email στο santorinihoteliers@gmail.com.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη