Εκδήλωση με θέμα “Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ” πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Σαντορίνη, κατά την οποία έγινε και η παρουσίαση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και για τον Δήμο Θήρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας:

“Εκ μέρους της Κομματικής Οργάνωσης Σαντορίνης, ο Γιάννης Τσιγγερλιώτης τόνισε τον πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών και ανέφερε ότι οι αντιπαραθέσεις που θα έχουν αυτές οι εκλογές θα είναι εφ ́ όλης της ύλης και θα κυριαρχήσουν τα μεγάλα πολιτικά ζητήματα που αφορούν στην πορεία της καπιταλιστικής οικονομίας και «ανάπτυξης» στη χώρα σε συνδυασμό με τους ανταγωνισμούς μέσα στην ΕΕ αλλά και ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Κάλεσε δε τους κατοίκους του νησιού να ενισχύσουν το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να σταθεί στο πλάι του λαού, στον αγώνα του ενάντια στην πολιτική που γεννά κρίσεις, για την ειρήνη, την πραγματική φιλία και συνεργασία των λαών.

Η υποψήφια Δήμαρχος Θήρας και τωρινή δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μαρία Αργυρού αναφέρθηκε τόσο στα θέματα που θα απασχολήσουν το νησί στο άμεσο μέλλον και τις θέσεις του Κόμματος και της Λαϊκής Συσπείρωσης, όσο και στο νέο θεσμικό πλαίσιο που ετοιμάζεται για την τοπική διοίκηση.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Ντουνιαδάκης αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ευαίσθητη περιοχή του Αιγαίου, στον ρόλο που παίζει το ΝΑΤΟ και οι εγκαταστάσεις που το εξυπηρετούν (όπως το ραντάρ του πεδίου βολής Κρήτης στο βουνό του Προφήτη Ηλία στη Σαντορίνη) και τους σχεδιασμούς τους στην ευρύτερη περιοχή.

Οι επικεφαλής των ψηφοδελτίων επισκέφθηκαν επίσης το Λιμεναρχείο Θήρας όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της υποστελέχωσης της υπηρεσίας και τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Η επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας που ακολούθησε ανέδειξε την ανάγκη για ένα νοσοκομείο πλήρως στελεχωμένο με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμένο, ώστε να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στη Σαντορίνη, αλλά σε όλη την επαρχία Θήρας.”

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here