Έλλη Πασπαλά και Τάκης Φαραζής την Τρίτη στο Μέγαρο Γκύζη

Την Τρίτη 7 Αυγούστου στις 21:00 το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη συνεχίζεται με μια απρόβλεπτη μουσική έκπληξη από την Έλλη Πασπαλά και τον Τάκη Φαραζή, ένα πρόγραμμα πιάνο-φωνή με τίτλο “Rainbows, Moons and Bicycles” από δύο αγαπημένους καλλιτέχνες που θα μας ταξιδέψουν σ’ έναν κόσμο που γνωρίζουν και αγαπούν πολύ, τον κόσμο του αγγλόφωνου ερωτικού (και όχι μόνο) τραγουδιού, αναβιώνοντας τη γοητεία μιας άλλης εποχής ταγμένης στο όνειρο του σήμερα!

Άλλοτε τρυφερή κι άλλοτε εκρηκτική, η μοναδική Έλλη Πασπαλά, μαζί με τον δεξιοτέχνη πιανίστα Τάκη Φαραζή, μας ξυπνάει αναμνήσεις από έρωτες που ζήσαμε και ζούμε. Το χθες και το σήμερα του αγγλόφωνου τραγουδιού από δύο σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες!

Με όχημα ένα σπασμένο ποδήλατο (“Broken Bicycles” του Tom Waits) πετάμε ως το ουράνιο τόξο του Μάγου του Οζ (“Somewhere Over The Rainbow”) και στο τέλος απολαμβάνουμε το γεμάτο φεγγάρι που φωτίζει το απέραντο ποτάμι (“Moonriver” από το “Breakfast at Tiffany’s”). “The man I love”
του George Gershwin, το παραμυθένιο “Νature Boy”, τραγούδια των Cole Porter, Leonard Cohen, Van Morrison, τραγούδια που μας έχουν σημαδέψει και συγκινήσει, συνυπάρχουν με αυτά μιας νεότερης γενιάς τραγουδοποιών, όπως του Rufus Wainwright και του Jamie Cullum, αλλά και της δικής μας Monika. Φυσικά απ’ αυτήν την εκλεκτή παρέα δε θα μπορούσε να λείψει το “Summertime in Prague” του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

Η είσοδος για την εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη