20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πέφτει η αυλαία για τα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη”

Το ραντεβού ανανεώνεται για τα Χριστούγεννα του 2022

Share

Ολοκληρώνει την παρουσία του σήμερα (3/1) το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” που έφερε δόσεις μαγείας στα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη”. Από τις 3/12/21 και για έναν μήνα, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που στήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΔΑΠΠΟΣ, υποδέχθηκε εκατοντάδες παιδιά με τις οικογένειές τους, που είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

“Ξεπερνώντας με επιτυχία οικονομικούς και υγειονομικούς σκοπέλους, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας μία άρτια από πλευράς τήρησης των μέτρων κατά της Covid-19 διοργάνωση, αλλά και μια δράση που απέφερε εκ νέου σημαντικά έσοδα στον Οργανισμό, τα οποία με το νέο έτος θα επιστραφούν ανταποδοτικά μέσω προγραμμάτων και εκδηλώσεων προς τους πολίτες της Σαντορίνης”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΑΠΠΟΣ, που δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και όλους όσους ήταν η κινητήρια δύναμη για να λειτουργήσει φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό: Τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους του Οργανισμού, τους χορηγούς , τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή, τους εθελοντές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους καθημερινά, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν λίγο ή περισσότερα για να γίνουν ακόμα πιο όμορφα τα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη”.

Υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με χαμόγελο και ατενίζουμε τους επόμενους μήνες μ’ εκείνο το βλέμμα αισιοδοξίας που μας έμαθαν τα παιδιά σας και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα, ώστε και τα επόμενα “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” να είναι ακόμα πιο μαγικά.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη