Περιφερειακή Συνέλευση και εκλογές στον Ερυθρό Σταυρό Θήρας

Τα Τακτικά Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Θήρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούνται σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα συγκληθεί την Κυριακή 29 Μαΐου, ώρα 10:00, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά.

Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  • Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης 9 μελών και 2 αναπληρωματικών μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θήρας
  • Εκλογή 9 μελών και 2 αναπληρωματικών μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θήρας

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ταυτόχρονα στην Κεντρική Διοίκηση και σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα της χώρας από την ώρα επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το Καταστατικό και μέχρι τις 18:00.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου. Η καταβολή της συνδρομής για το έτος 2022 και μόνον μπορεί να γίνει κατά την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας. Οι εισφορές προηγούμενων ετών θα πρέπει να έχουν εξοφληθεί μέχρι την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα συγκληθεί α’ επαναληπτική σύνοδος της Περιφερειακής Συνέλευσης στις 5 Ιουνίου, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θήρας, θα πρέπει να καταθέσουν αυτοπροσώπως την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022. Πληροφορίες στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θήρας, στα Φηρά, ώρες 17:00-19:00. Τηλ. 6944514234, email erithrosstavros@hotmail.com

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη