Περιφερειακή Συνέλευση και εκλογές στον ΕΕΣ Θήρας

Τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θήρας καλούνται σε Περιφερειακή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 10:00, στο Μπελλώνειο πολιτιστικό ίδρυμα, στα Φηρά.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Περιφερειακές Συνελεύσεις ταυτόχρονα σε όλα τα Περιφερειακά Τμήματα του ΕΕΣ για την εκλογή των Περιφερειακών Συμβουλίων τους, συγχρόνως και με την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ΕΕΣ για την εκλογή Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Επιτροπής Δεοντολογίας.

Μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της Συνέλευσης είναι:

Εκλογή 9 μελών και 2 αναπληρωματικών μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ ΘΗΡΑΣ (άρθρο 26 του Καταστατικού ΕΕΣ).

Σε περίπτωση που εκείνη την ημέρα δεν επιτευχθεί απαρτία, θα συγκληθεί Α’ επαναληπτική σύνοδος αυτής, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θήρας, μπορούν να καταθέσουν από 10:00 έως 12:00 την αίτησή τους αυτοπροσώπως στην έδρα του Περιφερειακού Τμήματος στα Φηρά, μέχρι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977757345 ή μέσω email στο thira.dpt@redcross.gr.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη