Περιορισμοί στις συναλλαγές του κοινού με τις τράπεζες

Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός ως προς τις ελεύθερες αναλήψεις μετρητών

Εντείνοντας ακόμη περισσότερο τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων και μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, οι τράπεζες-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών ενημερώνουν ότι από σήμερα, Τρίτη 24/3, οι ακόλουθες συναλλαγές θα εκτελούνται ως εξής:

  1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 € πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας στα ΑΤΜ. Για ποσά υψηλότερα των 400 ευρώ, και εφόσον οι συναλλασσόμενοι δεν επιθυμούν να επιλέξουν τα ΑΤΜ, οι αναλήψεις μπορούν να γίνονται και από τα ταμεία.
  2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 € πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.
  3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.
  4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Η ΕΕΤ ενθαρρύνει τους πολίτες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να χρησιμοποιούν χρεωστική κάρτα και κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της τράπεζας με την οποία συνεργάζονται.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη