Περισσότερα νέα σε συντομία

  • Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Επιμελητηρίου Θήρας μεταξύ του Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Σαντορίνης και του νέου Δημάρχου Θήρας κ. Αντώνη Σιγάλα, με παρουσία και του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γρηγόρη Μαντούση, με βασικό θέμα συζήτησης τις προτεινόμενες στρατηγικές από τον Σύλλογο μας για την αειφόρο ανάπτυξη του νησιού.
  • “Το τέλος ενός δρόμου είναι η αρχή ενός νέου” σημειώνει σε μήνυμά της η υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Αλεξάνδρα Δαρζέντα – Κουτρουλιά και ευχαριστεί προσωπικά τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.
  • Νίκος Συρμαλένιος: “Πολύ κακή αρχή από τη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά τη νησιωτική πολιτική – Κατήργησε το χαρτοφυλάκιο της Νησιωτικής Πολιτικής”.
  • Το Ράλλυ Κυκλάδων την Τετάρτη 3 Ιουλίου πέρασε από την Ίο όπου συμμετείχαν 50 σκάφη. Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης συμμετείχε με δύο αθλητές πλήρωμα, τον Στέφανο Χάλαρη και τον Τάσο Βαρότση, στο σκάφος Αφροδίτη με κυβερνήτη τον Βασίλη Μηλιώτη από τον Ναυτικό Όμιλο του Πόρτο Ράφτη.
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη