Περιβαλλοντική δράση από τον ΔΑΠΠΟΣ στη Θηρασιά

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και των καταστατικών του σκοπών, πριν λίγες ημέρες ο ΔΑΠΠΟΣ διοργάνωσε με επιτυχία περιβαλλοντική δράση υποβρύχιου καθαρισμού στον Κόρφο της Θηρασιάς. Βασικός στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση για την ευθύνη που έχουμε όλοι μας για το περιβάλλον και την προστασία του.

Εκτός από τον καθαρισμό του βυθού, παράλληλα πραγματοποιήθηκε και εκπαίδευση κατάδυσης με επαγγελματίες δύτες, οι οποίοι με γνώση και ασφάλεια πρόσφεραν αφειδώς την εμπειρία τους σε παιδιά και νεαρούς οι οποίοι συμμετείχαν στη συνολική δράση του προγράμματος.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης του ΔΑΠΠΟΣ, έγινε και επιτόπιος έλεγχος του βυθού στη θέση “Αποθήκες” στο Ακρωτήρι και καθαρισμός στην ευρύτερη τοποθεσία, με στόχο το πρόγραμμα να διευρυνθεί και σε άλλες περιοχές το επόμενο διάστημα.

Με ανακοίνωσή του, ο ΔΑΠΠΟΣ ευχαριστεί τον πρόεδρο της κοινότητας Θηρασιάς Πέτρο Καραμολέγκο “για την συνεργασία και την φιλόξενη διάθεση του” και δεσμεύεται ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον έχοντας πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη