Μια δράση μνήμης, αγάπης και αλληλεγγύης έχει προγραμματιστεί στη Σαντορίνη για το απόγευμα της Τετάρτης 26/8, με στόχο να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο και, παράλληλα, να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.
Πρόκειται για μια πεζοπορία που θα ξεκινήσει στις 18:30 από την “πλατεία” της Αρχαίας Θήρας, στο τέρμα του δρόμου όπου φτάνει το αυτοκίνητο, και θα καταλήξει στο ξέφωτο πριν από το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, μετατρέποντας κάθε βήμα της διαδρομής σε μια συμβολική πράξη μνήμης και προσφοράς.
Με αφορμή τη δράση, θα συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη του έργου της “Φλόγας”, του συλλόγου που βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και των οικογενειών τους.
Με το σύνθημα “Για τη μνήμη. Για την αγάπη. Για τη ζωή”, η Σαντορίνη ενώνει τα βήματά της για έναν σκοπό που αφορά όλους.





