“Πλοίο της Χρονιάς” το World Champion Jet της Seajets

Ως το “Πλοίο της Χρονιάς” βραβεύτηκε το ταχύπλοο World Champion Jet της Seajets στα διεθνούς κύρους και αναγνώρισης βραβεία “Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019”.

Τα βραβεία “Lloyd’s List Greek Shipping Awards” διοργανώνονται από τη Lloyd’s List, τη ναυτιλιακή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1734. Η αξιολόγηση των βραβευθέντων γίνεται από μια ανεξάρτητη ομάδα 10 κριτών από πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας. Στα βραβεία δίνουν το “παρών” κάθε χρόνο οι πρωταγωνιστές της ελληνικής και της διεθνούς ναυτιλίας, οι οποίοι διαγωνίζονται σε 17 διαφορετικές κατηγορίες (Ship of the Year, Tanker Company of the Year, Shipbroker of the Year, International Personality of the Year κ.α.).

Το World Champion Jet, το ταχύπλοο με ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του, ταξίδευε το καλοκαίρι καθημερινά από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Νάξο και Σαντορίνη με μοναδική ταχύτητα, άνεση, συνέπεια και σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό concept που περιλαμβάνει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1 ανακηρύχτηκε επάξια ως πλοίο της χρονιάς.

Από αριστερά: Δημήτρης Λιανός – Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Ευάγγελος Μπουρνούς – Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου,  Πέτρος Καραμολέγκος – Πρόεδρος της κοινότητας Θηρασιάς, Μάριος Ηλιόπουλος – Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Seajets,  Λευτέρης Αυγενάκης – Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ρεβίνθης – Δήμαρχος Σερίφου, Αντώνης Σιγάλας – Δήμαρχος Θήρας, Βασίλης Μαράκης – Δήμαρχος Σικίνου, Ευθαλία Παπαδόπουλου – Δήμαρχος Φολεγάνδρου.

Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, αναγνωρίζοντας το μοναδικό σχεδιασμό, την καινοτομία και τη συμβολή του πλοίου στην ελληνική ναυτιλία.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη