Σαντορίνη: Πλωτός γερανός προσάραξε στην παραλία της Περίσσας

Πλωτός γερανός προσάραξε στην ΠερίσσαΓια την προσάραξη του πλωτού γερανού “ΚΟΜΝΗΝΟΣ” στην παραλία της Περίσσας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενημερώθηκε σήμερα (16/2) το μεσημέρι η Λιμενική Αρχή Θήρας. Ο πλωτός γερανός με τρεις επιβαίνοντες ήταν αρχικά αγκυροβολημένος και προσδεδεμένος στον μώλο της Περίσσας.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου Θήρας, όπου διαπίστωσαν το εν λόγω περιστατικό, από το οποίο δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε η συνέχιση των πλόων του ”ΚΟΜΝΗΝΟΣ”, έως τη διενέργεια επιθεώρησής του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων (ΤΚΕΠ) Θήρας.

Φωτογραφία αρχείου Atlantea

Τον γερανό έχει φέρει στη Σαντορίνη ο εργολάβος που έχει αναλάβει έργα της ΔΕΥΑΘ στον βιολογικό καθαρισμό και στο νέο εργοστάσιο αφαλάτωσης στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής.

Νεότερη ενημέρωση 19/2 – ώρα 19:00
Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε η πλήρης αποκόλληση του πλωτού γερανού με ίδια μέσα, ενώ παραμένει αγκυροβολημένος και προσδεδεμένος πλησίον του μώλου της Περίσσας. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη