Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης, καθώς συνεχίζονται οι αναγκαίες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού, για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος ως εξής:

Κυριακή 23/6/2019
– Από 06:15 έως 06:45 στα Φηρά, στην ευρύτερη περιοχή από την Ι.Μ Θήρας, ξενοδοχείο “El Greco”, πρατήριο καυσίμων “EKO”, φούρνο “Μυλωνάς”, νεκροταφείο Φηρών, εμπορικό κέντρο “Ερμής” έως και καθαριστήριο “Santo Cleaners”.
– Από 06:15 έως 07:30 στα Φηρά, στην ευρύτερη περιοχή από ξενοδοχείο “Δαίδαλος”, σουπερμάρκετ “Σκλαβενίτης, Δημαρχείο, Ι.Ν. Αγίου Μηνά έως Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη.

Δευτέρα 24/6/2019
– Από 08:00 έως 14:00 στην ευρύτερη περιοχή καυσίμων Μονόλιθου.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο. Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here