Συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες οι εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού, οπότε ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει νέες διακοπές ρεύματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, την Πέμπτη 7/3 θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τις 08:00 έως τις 14:00 στην Οία, στην ευρύτερη περιοχή από το νεκροταφείο έως τα ενοικιαζόμενα οχήματα “Vazeos”.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Τρίτη 5/3 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος μέχρι τις 14:00 στο Καμάρι, στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Νεκτάριου.

Και αύριο Τετάρτη 6/3 το ρεύμα θα κοπεί στις παρακάτω περιοχές ως εξής:
– Από 08:00 έως 13:00 στο Μεγαλοχώρι, στην ευρύτερη περιοχή από το τυπογραφείο “Θήρα Print”, ταβέρνα “Τζανάκης” έως διασταύρωση με Ακρωτήρι, στο Εμπορείο έως περιοχή πλησίον καταστήματος Πρέκα, στο Ακρωτήρι από διασταύρωση έως τον Φάρο.
– Από 08:00 έως 08:30 και από 12:30 έως 13:00 στις περιοχές: Αεροδρόμιο, Όρμος Αθηνιού, Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο. Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here