Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022

Ξεκινούν σήμερα (2/6) οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι εξετάζονται στα Νέα Ελληνικά. Αύριο, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30, αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Το Σάββατο 4/6 εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα 6/6 με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10/6 για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17/6 για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν στις 18-30/6.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων
“Σήμερα ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα παιδιά της Γ’ Λυκείου των ΕΠΑΛ και αύριο για τα παιδιά των Γενικών Λυκείων. Μαζί με τα παιδιά, οι οικογένειες τους που συμμετέχουν και αυτές σε έναν αγώνα κοπιαστικό και ευγενή.

Η ζωή, γεμάτη προκλήσεις, αγώνες, ευκαιρίες, αγωνίες, είναι μπροστά. Αγαπημένα μας παιδιά, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι το βάπτισμα σε αυτή την συνεχή προσπάθεια για υλοποίηση των ονείρων σας. Η ζωή που ανοίγεται μπροστά σας, έχει ανάγκη την φρεσκάδα σας και τα όνειρά σας. Υπηρετήστε τα με πάθος. Υπηρετήστε τα με αφοσίωση. Καλή επιτυχία!”

Μήνυμα Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
“Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές του Δήμου μας, καλή επιτυχία και καλή δύναμη! Οπλιστείτε με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας, γιατί στη ζωή ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ.

Πιστεύουμε σε εσάς, πιστεύουμε στη νέα γενιά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε! Καλή επιτυχία!”

Μήνυμα Προέδρου και Δ.Σ. ΔΑΠΠΟΣ για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ εύχονται μέσα από την καρδιά τους καλή επιτυχία και κυρίως δύναμη και ψυχραιμία στα παιδιά που παίρνουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μπορεί η διαδικασία των Πανελληνίων να γεμίζει μαθητές και γονείς με άγχος και στρες, ωστόσο θα πρέπει να μην ξεχνούν πως αν και οι εξετάσεις αποτελούν την αφετηρία για επαγγελματική σταδιοδρομία, σίγουρα μια ενδεχόμενη αποτυχία δεν αποτελεί το φινάλε στα όνειρα και στην προοπτική εξέλιξης.

Βάλτε τα δυνατά σας, προσπαθήστε για το καλύτερο και ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα έχετε καταφέρει να μετουσιώσετε την περίοδο των Πανελληνίων σε μια από τις πιο σημαντικές εμπειρίες στη ζωή σας. Καλή επιτυχία!”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη