Πρεμιέρα με τους Μακεδόνες Αξιού για τον ΑΟ Θήρας

Από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει το Σάββατο 27/10 το φετινό ταξίδι του ΑΟ Θήρας στη Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης, με τον Σέρβο τεχνικό Μπράνκο Γκάιτς στο τιμόνι της, έχει και φέτος υψηλούς στόχους που δεν είναι άλλοι από το final-4 του Κυπέλλου και την τελική φάση του πρωταθλήματος. Και με το αναβαθμισμένο της ρόστερ από τις στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού δημιουργεί στους φίλους του αθλήματος την πεποίθηση για νέες διακρίσεις, σε ένα πρωτάθλημα περισσότερο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι Μακεδόνες Αξιού, που θα υποδεχτούν στο γήπεδο των Κυμίνων την ομάδα του Γκάιτς για την 1η αγωνιστική, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρσι που έφτασαν στην 4η θέση του πρωταθλήματος, δείχνουν αρκετά αποδυναμωμένοι και ξεκινούν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που θα γίνουν επίσης το Σάββατο 27/10, θα αναμετρηθούν ο Πανναξιακός με την Κόρινθο, ο Ηλυσιακός με τη Θέτιδα, το Μαρκόπουλο  με τον Πορφύρα, η Ηλιούπολη με τον Αίαντα Ευόσμου και τέλος ο Ολυμπιακός με τον Άρη σε μια αναμέτρηση με άρωμα ντέρμπι.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη