Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα 25/2

Γενικά χαρακτηριστικά του καιρού για τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το δελτίο της Ελληνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Στα ανατολικά και τα νότια αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τα βόρεια τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6-8, στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 9 και στο Νότιο Αιγαίο πιθανώς έως 10 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και τα βόρεια.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη συγκεκριμένα, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη. Στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5-7 και στα δυτικά βορειοανατολικοί 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη