22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα 8/4

Share

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο Δευτέρα 8/4 στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια. Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα παρουσιάσουν νέα ενίσχυση και θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ.

Πιο συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά, ενώ τη νύχτα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, που θα στραφούν σε δυτικούς 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς.

Στον χάρτη που ακολουθεί φαίνονται οι περιοχές, όπου οι άνεμοι αναμένεται να ξεπεράσουν τα 7 μποφόρ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των βροχοπτώσεων που περιμένουμε από το απόγευμα της Κυριακής 7/4 έως το βράδυ της Τρίτης 9/4, οπότε τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ανατολικό αιγαίο και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Με πληροφορίες από www.meteo.gr και www.emy.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη