14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Πέμπτη 14/2

Share

Γενικά χαρακτηριστικά του καιρού για αύριο Πέμπτη 14/2, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στα βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χώρα καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά, τα ορεινά της Κρήτης και τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μ.). Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα από τα βόρεια και θα περιοριστούν στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 και στο Αιγαίο 9-10 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση από τα βόρεια. Τις πρωτινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 8-9 και τοπικά στα δυτικά 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη