22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 13/2

Share

Γενική πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας, στα ορεινά της Κρήτης, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Από το απόγευμα θα χιονίσει και σε περιοχές της κεντρικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στα ανατολικά και τα νότια.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4-8 και βαθμιαία στο Αιγαίο 9 και τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε αισθητή πτώση από τα βόρεια. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι 4-6 και στα δυτικά βόρειοι 7-9 και από το απόγευμα τοπικά 10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη