22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 13/3

Share

Από τα βόρεια και τα δυτικά θα αρχίσει να βελτιώνεται αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου ο καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται ισχυρές βροχές και κυρίως στα νότια καταιγίδες, καθώς και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά της Κρήτης. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα και μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα είναι ανατολικών διευθύνσεων 5-7 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-7, στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Συγκεκριμένα για τις Κυκλάδες και για την Κρήτη, η πρόγνωση της ΕΜΥ κάνει λόγο για νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5-7 και στα δυτικά 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη