Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 27/3

Νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και βαθμιαία επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επεκταθούν στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, αναμένονται για αύριο Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019. Τα φαινόμενα από αργά το απόγευμα και κυρίως το βράδυ θα είναι κατά τόπους έντονα και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιοχές να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση, ενώ το βράδυ βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης. Παράλληλα, χιόνια θα πέσουν από τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά και μέχρι το βράδυ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά της Κρήτης, ενώ από τη νύχτα τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στα νότια το πρωί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Με πληροφορίες από www.meteo.gr και www.emy.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη