22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 9/1

Share

Για νέα μεταβολή του καιρού από τα δυτικά, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες κάνει λόγο η πρόγνωση της ΕΜΥ για αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5-7, βαθμιαία 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και στα βόρεια της χώρας.

Σε ό,τι αφορά τις Κυκλάδες και την Κρήτη, θα υπάρχουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη με ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Το απόγευμα και από τα δυτικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6, βαθμαιία νότιοι νοτιοδυτικοί 6-8 και στις Κυκλάδες από το απόγευμα τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη