15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 15/11

Share

Για αύριο Τρίτη 15/11 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια θα είναι παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική Πελοπόννησο, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, με τοπικές ομίχλες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 15 βαθμούς), 9-20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11-20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως τους 15 βαθμούς, ενώ στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 21 βαθμούς), 14-18 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12-21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη