Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 20/9

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται αύριο Τρίτη 20/9 σε ολόκληρη τη χώρα. Κατά τόπους και κατά περιόδους οι νεφώσεις θα πυκνώνουν με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές πολύ τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και νότια.

Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα βόρεια και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 25, στην Ήπειρο από 9 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 14 έως 28-29 βαθμούς.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη