16.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για την Τρίτη 26/2

Share

Γενική πρόβλεψη καιρού για την Τρίτη 26/2 από την ΕΜΥ:

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες, με σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, αλλά βαθμιαία από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διεθύνσεις 4-6, στα πελάγη τοπικά 7 και πρόσκαιρα στο Νότιο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, παγετός όμως θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Συγκεκριμένα για Κυκλάδες και Κρήτη, το δελτίο καιρού αναφέρει νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στην Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και ο καιρός από το απόγευμα βαθμιαία θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 7-8, από το μεσημέρι σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη