Πρόγνωση καιρού μέχρι την Πρωτομαγιά

Για αύριο Τρίτη 30/4 αναμένονται στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες 4-6 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη 1/5 αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και από το απόγευμα στη νότια νησιωτική χώρα. Υπάρχει πιθανότητα
μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3-4 και στα ανατολικά από νότιες 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη