Προγράμματα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων”Ετήσιο 2016″ από τον ΕΛΓΑ

Για παραγωγούς που οι γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από θεομηνίες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες το 2016

Κατόπιν σχετικής ανάθεσης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων “Ετήσιο 2016 – Μέτρα υπέρ των παραγωγών της χώρας που οι γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από θεομηνίες (ανεμοστρόβιλους, κατολίσθηση, πλημμύρες) και δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, χαλάζι, χιονοπτώσεις) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2016”.

Το πρόγραμμα αφορά ζημιές σε φυτικό κεφάλαιο, φυτική παραγωγή, πάγιο κεφάλαιο και αποθηκευμένα προϊόντα από αναγγελίες ζημιάς που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ως επιλέξιμες ενίσχυσης (επιλέξιμες αναγγελίες).

Οι ενδιαφερόμενοι πληγέντες παραγωγοί καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά στους Δήμους που ανήκουν οι ζημιωθείσες γεωργικές εκμεταλλεύσεις, μέσω των εξουσιοδοτημένων ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α, τις σχετικές αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης από σήμερα Πέμπτη 27/9/2018 έως και Παρασκευή 26/10/2018.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση koe@elga.gr ή να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής τους.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη