Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης, καθώς οι τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού συνεχίζονται, για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

Σάββατο 28/3
– Από 08:00 έως 10:00 στα Φηρά, στην ευρύτερη περιοχή από την Μητρόπολη, Δημαρχείο, γραφεία ΔΕΥΑΘ, σουπερμάρκετ “Σκλαβενίτης”, ξενοδοχείο “Δαίδαλος”, νεκροταφείο Φηρών, κατάστημα εμπορίας ΔΕΗ, Eurobank, Κοντοχώρι, Κατοικίες.

Κυριακή 29/3
– Από 08:00 έως 09:00 στις περιοχές: παραλία Βουρβούλου, Πορί, Στενό Ημεροβίγλιου, Κολούμπος, Μπαξέδες, Φοινικιά, Οία και Θηρασιά.
– Από 08:00 έως 13:00 στον Βουρβούλο, στην ευρύτερη περιοχή από τον περιφερειακό έως το λιμανάκι.

Δευτέρα 30/3
– Από 08:00 έως 13:00 στις περιοχές Μονόλιθος από ΑΣΠ Θήρας, περιφερειακός πλησίον Δομικής, δρόμος αεροδρομίου έως την Μεσσαριά πρώην ξενοδοχείο Image.

Σε κάθε περίπτωση, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο. Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here