ΔΕΥΑΘ: Προκήρυξη διαγωνισμού για προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης Εμπορείου

Η Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ) προκηρύσσει ανοικτό, ηλεκτρονικό δημόσιο, διεθνή διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ”, δυναμικότητας 2.000 m³/ημέρα, με συνολικό προϋπολογισμό 1.984.000,00 €.

Συνοπτικά, αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού με αντίστροφη ώσμωση, δυναμικότητας παραγωγής 2.000 m³/ημέρα για τις ανάγκες υδροδότησης της Δημοτικής Κοινότητας Εμπορείου νήσου Θήρας. Η εγκατάσταση της μονάδας θα γίνει στο υπάρχον οικόπεδο της ΔΕΥΑΘ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και θα αποτελείται από δύο ανεξάρτητες ραμμές, δυναμικότητας 1.000 m³/ημέρα η κάθε μία, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 240 ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της (συμπεριλαμβανομένης της τρίμηνης δοκιμαστικής λειτουργίας).

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, με καταληκτκή ημερομηνία παραλαβής των προσφορών τη Δευτέρα 21/3/2022, ώρα 17:00. Η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης του (υπο)φακέλου “Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά” θα διενεργηθεί με χρήση της ίδιας πλατφόρμας τη Δευτέρα 28/3/2022 στις 10:00.

Η σύμβαση χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων μέσω της ΣΑΕΠ 2671 (αριθ. ενάριθ. έργου 2021ΕΠ26710008). Φορέας χρηματοδότησης είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως προς το επιλέξιμο τμήμα ύψους 1.600.000 €, χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α. 24% (384.000,00 €), ο οποίος δεν είναι επιλέξιμος αλλά χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΘ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη