Κύπελλο Βόλεϊ γυναικών: Πρόκριση στα προημιτελικά για ΑΟ Θήρας, Άρη και Μαρκόπουλο

Την πρόκρισή τους στη φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν σήμερα (1/2) οι ΑΟ Θήρας, Άρης και Μαρκόπουλο, μετά από τις νίκες του σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση, ο περσινός φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΟ Θήρας επικράτησε με 3-0 στην έδρα του Ηλυσιακού και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. “Κάναμε το σχεδόν τέλειο παιχνίδι”, δήλωσε ο Σέρβος προπονητής της Σαντορίνης Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητριών του. Το βλέμμα της ομάδας επικεντρώνεται πλέον στον εντός έδρας σημαντικό αγώνα πρωταθλήματος, το Σάββατο 4/2, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα σετ: 0-3 (20-25, 13-25, 15-25)

Ο Άρης εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την 8άδα του Κυπέλλου, νικώντας στη Πρέβεζα τον τοπικό Φιλαθλητικό επίσης με 3-0 σετ. Οι “κιτρινόμαυρες” είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης απέναντι στον πρωτοπόρο της Β’ Ζώνης της Α2 γυναικών, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων έκρινε από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 10-25, 17-25)

Μετά από μια αναμέτρηση που κράτησε σχεδόν δύο ώρες ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Λαμίας 2013 στο Χαλκιοπούλειο και προκρίθηκε στους 8 του Κυπέλλου γυναικών.

Τα σετ: 1-3 (25-15, 14-25, 30-32, 20-25)

Το τέταρτο εισιτήριο για τη φάση των 8 θα κριθεί από την αναμέτρηση μεταξύ Πανιωνίου και Θέτιδας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8/2.

Στην κλήρωση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/2, ώρα 12:30, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, θα συμμετέχουν ο ΑΟ Θήρας, ο Άρης, το Μαρκόπουλο, ο νικητής του ζευγαριού Πανιώνιος-Θέτις, καθώς και οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Α’ γύρου του πρωταθλήματος, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

κατω
Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη