14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Santorini Experience: Προνομιακές τιμές για πρόσβαση μέσω Ryanair και Blue Star Ferries

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση στις 6-8 Οκτωβρίου

Share

Φωτογραφία: Ηλίας Λέφας

Στην τελική ευθεία έχει μπει το 3ο Santorini Experience, το οποίο θα διεξαχθεί στη μαγευτική Σαντορίνη στις 6-8 Οκτωβρίου. Η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού για επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές και δρομείς στην Ελλάδα, που απέσπασε πρόσφατα το ασημένιο βραβείο στα Sports Marketing Awards 2017, στην ενότητα “Sports Events/Branded Events” στην κατηγορία “Sports Tourism”, δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην πανέμορφη Σαντορίνη, για να “μετρήσουν” τις δυνατότητές τους στην αντοχή και να “φλερτάρουν” με την αδρεναλίνη!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τον αριθμό ρεκόρ της περσινής περιόδου από τις πρώτες κιόλας 60 ημέρες. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 (κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας 1,5 μιλίου) και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 (τρέξιμο 15χλμ., 10χλμ. & 5χλμ.). Οι εγγραφές στην κολύμβηση και το τρέξιμο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό μέσω της επίσημης σελίδας της διοργάνωσης εδώ, καθώς και στο κατάστημα Alafouzos Sport στα Φηρά, που στηρίζει για τρίτη χρονιά τη διοργάνωση ως χορηγός.

Φωτογραφία: Ηλίας Λέφας

Η Ryanair, επίσημος αερομεταφορέας του Santorini Experience, προκειμένου να ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό της Σαντορίνης και την τουριστική κίνηση του νησιού την περίοδο της διοργάνωσης, θα εξυπηρετήσει τη σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη, με ναύλους που ξεκινούν από 14,99€ για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι την Κυριακή 23/7 και ταξίδια για τον Οκτώβριο. Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες προς κράτηση στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη από σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017. Όσοι επιθυμούν να κλείσουν θέση σε προνομιακή τιμή, μπορούν να το κάνουν μέσα από το website ή από το mobile application της Ryanair.

Όσοι προτιμήσουν να φτάσουν ακτοπλοϊκώς στο νησί, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για ακόμη μία χρονιά με την Blue Star Ferries, που προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα οχήματα σε όσους επισκεφθούν τη διοργάνωση και το νησί από τις 2 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2017. Κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του, δικαιούται την ίδια έκπτωση και για 3 επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για 4 άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του).

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις στο νησί, οι πρεσβευτές και διοργανωτές του Santorini Experience θα κινηθούν και φέτος με τα αυτοκίνητα της Ford Motor Ελλάς AEBE που για μία ακόμη χρονιά είναι επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης. Επίσης η Avance Rent A Car θα εξυπηρετήσει κοινό και αθλητές προσφέροντας 15% έκπτωση στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Σχετικά τη διαμονή στη Σαντορίνη, μια σειρά από ξενοδοχεία του νησιού υποστηρίζουν τη διοργάνωση ως χορηγοί φιλοξενίας προσφέροντας ειδικά πακέτα διαμονής για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες. Κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων και διαμονών, η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αθλητές και συνοδούς.

[adning id="140783"]


Το Santorini Experience γίνεται θεσμός με παγκόσμια προβολή. Αξίζει να τονίσουμε ότι η εκπομπή με τις καλύτερες στιγμές της περσινής διοργάνωσης που προβλήθηκε στην Ελλάδα μέσω FOX Sports, θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα και σε 13 χώρες της Ασίας (Χονγκ Κονγκ, Καμπότζη Ινδονησία, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Μακάο, Μογγολία, Μιανμάρ, Παπούα Νέα Γουινέα, Μαλαισία και Μπρουνέι), στις 26 Ιουλίου (18:30, ώρα Χονγκ Κονγκ) και στις 31 Ιουλίου (13:00, ώρα Χονγκ Κονγκ).

To Santorini Experience πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.) με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. και του Ομίλου της Active Media.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη