21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προς ένταξη στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ ο ΔΑΠΠΟΣ

Για την χρηματοδότηση έργων ύψους 680.450,00 ευρώ σε αθλητικούς χώρους του νησιού - Δρομολογημένη και η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου

Share

Με ανακοίνωσή του, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός ενημερώνει ότι ανέλαβε δράση και πραγματοποίησε τις απαραίτητες ενέργειες αναμένοντας την τελική απόφαση ένταξής του στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” για την χρηματοδότηση έργων ύψους 680.450,00 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν στην:

  • αντικατάσταση επικάλυψης στέγης του Κλειστού Γυμναστηρίου,
  • κατασκευή στεγάστρου στο ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ΔΑΠΠΟΣ και
  • κατασκευή κτιρίου αποδυτηρίων και κτιρίου wc φιλάθλων στο Δημοτικό Γήπεδο Θήρας.

Ενημερώνει επίσης πως έχει ήδη δρομολογηθεί για μετά τις εκλογές η δημοπράτηση ενός έργου που θα δώσει “νέα πνοή” στο Κλειστό Γυμναστήριο του νησιού και αφορά στην “Ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου και των γύρω κτιρίων” ύψους 781.200,00.

“Οι ενέργειές μας με στόχο να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Θήρας δεν σταματούν εδώ, αλλά συνεχίζονται με δέσμες ενεργειών για την συντήρηση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων αρμοδιότητάς μας” τονίζει ο πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κος Λευτέρης Τζούρος. “Τα τελευταία χρόνια με ιδιαίτερη ικανοποίηση παρακολουθούμε την άνθιση του αθλητισμού με δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, μία στη Volleyleague γυναικών και μία που φέτος διεκδικεί για πρώτη φορά την άνοδό της στην Ά2 Εθνική κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ. Οι επιτυχίες των ομάδων μας έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού εν γένει και είναι συνεπακόλουθο οι ακαδημίες των συλλόγων να σφύζουν από ζωή, φέρνοντας ολοένα και περισσότερο τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό, το οποίο είναι το ζητούμενο και το μεγαλύτερο κέρδος όλων” συμπληρώνει ο κος Τζούρος.

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου και θα υπάρξει συνεννόηση με τους συλλόγους που χρησιμοποιούν τα γήπεδα, ώστε να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα των προπονήσεών τους.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη