Σαντορίνη: Προσεχώς εκλογές στον σύλλογο Ηλιαχτίδα

Το 2010 δημιουργήθηκε από γονείς μαθητών που φοιτούσαν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών ο “Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Θήρας” με τον διακριτικό τίτλο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ. Δέκα χρόνια μετά, το 2020 πραγματοποιήθηκε αλλαγή στο καταστατικό και έκτοτε έχει την ονομασία “Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Δήμου Θήρας”, ώστε να συμπεριλαμβάνει και τα μεγάλα παιδιά ΑμεΑ που φοιτούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήρας.

Πλέον έχει ξεκινήσει η διαδικασία σύστασης ξεχωριστών “Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων” των δύο Ειδικών Σχολείων του νησιού (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Ο Σύλλογος ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΘΗΡΑΣ θα συνεχίσει ωστόσο να προασπίζει, να υποστηρίζει και να προάγει με όλα τα μέσα, υλικά και άυλα, τα μέγιστα προς τα παιδιά με Αναπηρίες και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες που σε λίγα χρόνια θα είναι ενήλικα άτομα, συμπολίτες μας.

Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΘΗΡΑΣ καλούνται οι Θηραίοι πολίτες με διάθεση για ενασχόληση, υποστήριξη, προσφορά, ενίσχυση και διάδραση με τα ΑμεΑ παιδιά, να πάρουν μέρος στην όλη διαδικασία (εγγραφή νέων μελών, Γενική Συνέλευση, εκλογές, σύσταση νέου Δ.Σ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα, σε τόπο και ημερομηνία που θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

– Προστατευόμενα Πρόσωπα: Προστατευόμενα πρόσωπα του Σωματείου είναι άτομα με πνευματικές, μαθησιακές, κινητικές, ψυχικές, σωματικές αναπηρίες ανεξαρτήτως ηλικίας.
– Μέλη: Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι φίλοι των παιδιών με ειδικές ανάγκες (Π.Μ.Ε.Α.) του Δήμου Θήρας, ανεξαρτήτου φύλου, οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες καθώς και αλλοδαποί, οι οποίοι νόμιμα κατοικούν στην περιφέρεια του Δήμου Θήρας και έχουν την ανάλογη ιδιότητα.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφίων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: iliaxtidathiras@gmail.com, 69749128233


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη