ΕΟΤ: Πρόσκληση για δωρεάν προβολή στην εφαρμογή Visit Greece App

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού απευθύνει προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις ανοιχτή πρόσκληση για δωρεάν προβολή στο VisitGreece App.

Το Visit Greece App ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγους μήνες και ήδη αριθμεί πάνω από 700.000 downloads. Η εφαρμογή αντλεί και διοχετεύει πληροφορίες από το portal του ΕΟΤ www.visitgreece.gr.

Με επιστολή που απέστειλε σε επιμελητήρια, θεσμικούς φορείς και ενώσεις όλων σχεδόν των επαγγελματιών της χώρας, που έχουν είτε άμεση είτε έμμεση σχέση με τον τουρισμό, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης προσκαλεί τις επιχειρήσεις να προβληθούν δωρεάν στο επίσημο “destination app” της χώρας μας.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κος Φραγκάκης, “το VisitGreece App αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, στο οποίο μπορούν να βρουν γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα. Ειδικά στην κρίσιμη συγκυρία την οποία βιώνουμε, εμείς ενισχύουμε τη φαρέτρα μας με εργαλεία ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος, με βασικό μας μέλημα τους ανθρώπους του τουρισμού”.

Προκειμένου να επωφεληθούν από την ευκαιρία προβολής στην εφαρμογή, οι επιχειρήσεις καλούνται να εγγραφούν στους ιστοτόπους: www.visitgreece.gr και www.visitgreeceapp.com, επιλέγοντας το πεδίο “Εγγραφή επιχειρήσεων”. Η εφαρμογή παρέχει επίσης τη δυνατότητα επικαιροποίησης των πληροφοριών για την επιχείρηση, ανανέωσης του φωτογραφικού υλικού, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να δημοσιεύουν ειδικές προσφορές και εμπειρίες για τους χρήστες της εφαρμογής. Όλη η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή Visit Greece App αφορά μία πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Mastercard, την Eurobank και την Warply. Το καινοτόμο εγχείρημα έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, ενώ βραβεύτηκε και ως η Κορυφαία Εφαρμογή της Χρονιάς για το 2021 από τα e-volution awards.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, “η πρόσκληση που απευθύνει ο ΕΟΤ προς κάθε τουριστική επιχείρηση και επαγγελματία για δωρεάν προβολή μέσω του VisitGreece, είναι καίρια και εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία. Η εφαρμογή VisitGreece είναι το ψηφιακό πρόσωπο της Ελλάδας και ένα μέσον άμεσης αποτελεσματικότητας. Συνδέει τον κόσμο του ελληνικού Τουρισμού με τον τουρίστα, οπουδήποτε και εάν βρίσκεται. Επικροτώ και στηρίζω απόλυτα την πρωτοβουλία του ΕΟΤ. Καλώ κάθε επιχειρηματία να αξιοποιήσει τη σπουδαία ευκαιρία δωρεάν προβολής που του δίνεται χάρη στο Visit Greece”.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στο Google Play και το App store.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη