ΑΕΜΥ: Πρόσκληση σε ιατρούς τριών ειδικοτήτων για συνεργασία με το Γ.Ν. Θήρας

Πρόσκληση προς γιατρούς τριών ειδικοτήτων (τρία άτομα), για σύναψη συνεργασίας με το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για έως 12 μήνες, με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, απευθύνει η ΑΕΜΥ ΑΕ.

Πρόκειται για τις ειδικότητες:

  • Ιατρός Παιδίατρος (με εμπειρία στα νεογνά), 1 θέση
  • Ιατρός Ακτινοδιαγνωστικής, 1 θέση
  • Ιατρός Ουρολόγος, 1 θέση

Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για έως 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό ετήσιο κόστος έργου ανά ιατρό (σε περίπτωση κάλυψης 272 ωρών το μήνα): 66.863,73 €

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 22/8/2023 έως και 8/9/2023, ώρα 14:00 ως εξής: α) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή β) να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08:00-14:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, Τ.Κ. 84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ρε “Καραγκιόζηδες” “ΑΕΜΥ” , ποιος Ιατρός που σέβεται τον εαυτό του και τους ασθενείς του, θα έλθει στο νησί μόνο για 1 έτος ? Δηλαδή να αφήσει πίσω του καριέρα, οικογένεια και τον κύκλο του, να ψάχνει 2-3 μήνες για σπίτι να μείνει και όλα αυτά για 12 μήνες. Προφανώς κανείς δεν πρόκειται να έλθει, για ”Βλάκες” ψάχνετε ?, ή μήπως ο όρος της πρόσληψης τους που είναι το 1 έτος, μπαίνει σκόπιμα για να μην έλθει κανένας, με απώτερο σκοπό την εξαθλίωση του νοσοκομείου και κατά συνέπεια να πάει σε ιδιωτικά χέρια ?.
    Μπράβο σας είστε άξιοι, της θέσης που σας παραχώρησε η πολιτεία και η κοινωνία του νησιού μας!
    Συρίγος Ι. Ελευθέριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη