20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΕΜΥ: Πρόσκληση σε ιατρούς για συνεργασία με το ΓΝ Θήρας, με αναβαθμισμένο πακέτο αποδοχών

Share

Προκειμένου να υποστηριχθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, η ΑΕΜΥ ΑΕ προσκαλεί ιατρούς συνεργάτες οκτώ ειδικοτήτων, συνολικά δώδεκα άτομα, για τη σύναψη συνεργασίας με το ΓΝ Θήρας για έως ένα έτος, με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Πρόκειται για τις παρακάτω ειδικότητες:

  • Ιατρός παθολογίας (2 άτομα)
  • Ιατρός καρδιολογίας (2 άτομα)
  • Ιατρός αναισθησιολογίας (1 άτομο)

Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό ετήσιο κόστος έργου ανά ιατρό: 109.017,00 €.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini
  • Ιατρός γυναικολογίας (2 άτομα)
  • Ιατρός μικροβιολογίας (1 άτομο)
  • Γενικός ιατρός (2 άτομα)

Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό ετήσιο κόστος έργου ανά ιατρό: 66.863,76 €.

  • Γενικός χειρουργός (1 άτομο)

Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό κόστος έργου για εννέα μήνες ανά ιατρό: 50.147,64 €.

  • Ορθοπεδικός (1 άτομο)

Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, εντός του πλαισίου προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 272 ώρες τον μήνα / Συνολικό κόστος έργου για έντεκα μήνες ανά ιατρό: 61.291.56 €.

Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΕΜΥ, η πρόσκληση προς τους γιατρούς γίνεται με αναβαθμισμένα πακέτα οικονομικής ανταμοιβής, κατόπιν σχετικού αιτήματός της που ενέκρινε το Υπουργείο Υγείας. “Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προσκλήσεων, δημιουργούν ρεαλιστική αύρα αισιοδοξίας ως προς την αναμενόμενη ανταπόκριση. Αξίζει δε να αναφερθεί ότι το αίτημα για τόσο ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών έγινε αποδεκτό και εγκρίθηκε στη βάση της ιδιαίτερης νομικής μορφής της ΑΕΜΥ ΑΕ”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο στο χρονικό διάστημα από 15/12/22 έως και 16/01/2023, ώρα 14.00 ως εξής: α) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή β) να την αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή γ) να την υποβάλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08.00 14.00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, τ.κ. 84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη