Επιμελητήριο Κυκλάδων: Πρόσκληση υποβολής ερωτημάτων για την ημερίδα για τα κόκκινα δάνεια

Όπως είχαμε ξαναγράψει, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, μετά από επανειλημμένα αιτήματα των μελών του, διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00 ενημερωτική ημερίδα με θέμα Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων  Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες-Κόκκινα Δάνεια.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Φώτης Κουρμούσης.

Η ενημερωτική ημερίδα εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της νομοθεσίας.

Προκειμένου η ημερίδα να αποδώσει άμεσα κι αποτελεσματικά για κάθε ενδιαφερόμενο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τυχόν σχετικά ερωτήματα μέχρι την Πέμπτη 29/11/2018 στο spapakosta@cycladescc.gr.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης στα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Τήνο και μέσω live streaming.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη