20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προσλήψεις λοιπού επικουρικού προσωπικού στο Γ.Ν. Θήρας

Share

Την πρόσληψη 12 ατόμων, λοιπού επικουρικού προσωπικού, στο Γενικό Νοσκομείο Θήρας ενέκρινε στις 23 Μαρτίου ο Υπουργός Υγείας. Πρόκειται για πέντε θέσεις ειδικότητας ΤΕ Νοσηλευτικής, τρεις θέσεις ΔΕ Νοσηλευτικής και από δύο θέσεις ΤΕ Μαιευτικής και ΤΕ Φυσικοθεραπείας, όλες για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αντιδήμαρχος Θήρας, αρμόδια για θέματα υγείας, κα Σοφία Κίτσου, η απόφαση αυτή εκδόθηκε με ταχείες διαδικασίες, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ταχείας εξάπλωσης του κορονοϊού και της ενίσχυσης του Γ.Ν. Θήρας. Η υλοποίησή της αναμένεται τις επόμενες ημέρες με την αποστολή από την 2η ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια, στην οποία ανήκει το νοσοκομείο), των αποφάσεων διορισμού του προσωπικού.

Πρόκειται για εργαζόμενους που θα ενταχθούν άμεσα νοσοκομείο, καθώς από τους πίνακες φαίνεται η εντοπιότητά τους και η κατοικία τους στην Σαντορίνη.

“Ο Δήμος Θήρας θα συνεχίσει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση του προσωπικού του Γ.Ν. Θήρας, με στόχο την ασφάλεια της υγείας των πολιτών” καταλήγει η ανακοίνωση της κας Κίτσου.

Η σχετική απόφαση είναι διαθέσιμη εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη