Προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου στον Οργανισμό Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας Θήρας

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας ενημερώνει πως η υποβολή αιτήσεων για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2022, για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής – Περίοδος 2021-2022” που συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο, θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή 10 Ιουνίου με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 23:59.

Τα Έντυπα αίτησης και το “Παράρτημα Ανακοίνωσης (ΣΟΧ)” με σήμανση έκδοσης “10-06-2021” είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ ή έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο email okmp@1353.syzefxis.gov.gr.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη