27.1 C
Santorini
Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Σαντορίνη: Πρόσληψη εθελοντή σχολικού τροχονόμου

Πρωτοσέλιδα

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας προκηρύσσει την πλήρωση μιας θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου, για το Δημοτικό Σχολείο Εμπορείου.

Η πρόσληψη θα γίνει από 9/1/2018 έως την λήξη του σχολικού έτους

Στην θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε άτομο, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του και να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:
α) Να είναι δημότης και μόνιμος κάτοικος του Δήμου Θήρας.
β) Να μην έχει καταδικαστεί και να μην είναι φυγόποινος ή φυγόδικος για κανένα αδίκημα

Οι ώρες απασχόλησης είναι αυτές που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, οι οποίες και μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγω τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ (για τον μήνα Ιούνιο η αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των 88,00 ευρώ) για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του.

Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Διαφήμιση

Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα “STOP” και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου. Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση “ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ”. Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα.

Θα ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια επιλογής όπως ανεργία, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση από τις 3/1/2018 μέχρι τις 8/1/2018, ώρα 09:00-12:00 στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής άνωθεν (ΕΛΤΑ) προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
  3. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδιας ΔΟΥ οικονομικού έτους 2017 και ελλείψει αυτού, του έτους 2016. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ.
  4. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας.
  5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  6. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει καταδικαστεί

Η επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα συντάξει το σχετικό πρακτικό θα είναι σύμφωνα με αρ. πρωτ. Φ.11.1/564/Γ1/598/25.6.1999 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. (πρώην ΥΠ.Ε.Π.Θ.) και θα αποτελείται από τους:

  • Διευθυντή Σχολικής Μονάδας
  • Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θήρας
  • Εκπρόσωπο Γονέων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής άνωθεν (ΕΛΤΑ).

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

Ροή ειδήσεων

Σαντορίνη: Τα κρουαζιερόπλοια του Ιουλίου

Σε υψηλά επίπεδα συνεχίζουν για δεύτερο μήνα στη σειρά οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και καταγράψει το ημερολόγιο του Atlantea, τον Ιούλιο αναμένεται να καταπλεύσουν στη Σαντορίνη 119 κρουαζιερόπλοια.