Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου με ειδικότητα “ΠΕ Φαρμακοποιών” για τη στελέχωση της Δομής “Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θήρας”.

Η Πράξη “Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θήρας” εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 2014-2020” – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 “ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ” – ΤΙΤΛΟΣ: “ΔΡΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΔΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ”.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για ένα έτος από την υπογραφή της, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Τα απαιτούμενα προσόντα και τα δικαιολογητικά για την υποβολή αιτήσεων αναφέρονται εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν από 18/5 μέχρι 27/5/2019 στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοικητικής Μέριμνας και ΤΠΕ, υπόψη κας Κορωνιού Μ. (τηλ. επικοινωνίας: 22863 60141 & 142).

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here