Πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων: Δεύτερη θέση για τις γυναίκες της ΑΕ Σαντορίνης

Τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μπάσκετ των Κυκλάδων κατέκτησε η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης, που ηττήθηκε στον χθεσινό (7/5) τελικό με 43-27 από τον Μαρπησσαϊκό, που ήταν και ο διοργανωτής του Final 4 που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο (6-7/5).

Οι αθλήτριες της Σαντορίνης πάλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη, στάθηκαν στο ύψος ενός τελικού πρωταθλήματος, άντεξαν στην πίεση της έδρας, αλλά στις λεπτομέρειες που συνήθως κρίνουν τους αγώνες δεν κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Τα συγχαρητήριά τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Final 4 από τη γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης, εξέφρασαν ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το Δ.Σ του Οργανισμού. “Τα κορίτσια του Άρη Αντιμισάρη μπορεί να μην κατάφεραν να “λυγίσουν” την αντίσταση του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού στον τελικό, ωστόσο αξίζουν κάθε χειροκρότημα για την αγωνιστική τους παρουσία και φυσικά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Επίσης, μέρος της επιτυχίας οφείλουμε να πιστώσουμε και στη διοίκηση της Α.Ε.Σ, οι άνθρωποι της οποίας βρίσκονται σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα δίπλα στην ομάδα, στηρίζοντας ενεργά και αδιάκοπα το όνειρο των παιδιών και το πάθος τους για το μπάσκετ”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη