16.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πρωτάθλημα Κυκλάδων και άνοδος στην Α2 για την ΑΕ Σαντορίνης

Share

Τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της και ταυτόχρονα την άνοδό της στην Α2 κατηγορία πανηγυρίζει η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια χθες (31/5) από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚ Κυκλάδων, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θοδωρή Μάμμου ήταν πρώτη στη βαθμολογία και μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι τη στιγμή της οριστικής διακοπής και -λόγω συνθηκών φέτος- δε χρειάζεται να δώσει αγώνες μπαράζ ανόδου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του κυκλαδικού μπάσκετ που ομάδα του νομού προκρίνεται στην Α2 κατηγορία.

Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος σε μήνυμά του αναφέρει: “Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τους προπονητές και τη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης Α.Ε.Σ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2! Οι επιτυχίες σας, η προσπάθεια και όλη η στάση σας απέναντι στο άθλημα σας καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση! Καλή δύναμη για τις επόμενες προκλήσεις και την προσπάθεια που θα κάνουμε μαζί!”

Αντίστοιχα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, πρωταθλητής ανδρών αναδείχθηκε ο Α.Ο. Μυκόνου που θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στην Γ’ εθνική. Τα υπόλοιπα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (παίδων, κορασίδων, εφήβων) είναι ακόμα σε αναμονή και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα συνεχιστούν μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτή την εβδομάδα η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης οργανώνει την επιστροφή στις προπονήσεις για τους αθλητές/αθλήτριες άνω των 13 ετών. Σε συνεργασία με τον ΔΑΠΠΟΣ, η επιστροφή θα γίνει στις 8/6 με αυστηρή τήρηση των οδηγιών και συστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη