Πρωταθλητές Κυκλάδων 2019-2020 οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης

Το πρώτο πρωτάθλημα Κυκλάδων στην ιστορία τους πανηγύρισαν απόψε (14/7) οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης, που επικράτησαν με 67-64 του ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στον συναρπαστικό μεγάλο τελικό του Final 4 που διεξήχθη στη Σαντορίνη, δίχως παρουσία φιλάθλων.

Πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Καβαλλάρης της ΑΕ Σαντορίνης, τρεις αθλητές της οποίας συμπεριλήφθηκαν και στην καλύτερη πεντάδα. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Καβαλλάρη, Νικόλα Βλαβιανό και Φίλιππο Νασούλα. Την καλύτερη πεντάδα συμπλήρωσαν δύο αθλητές του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, οι Κώστας Μαθιάσος και Νίκος Ναυπλιώτης.

Με αφορμή τη νέα μεγάλη επιτυχία της ΑΕΣ, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος σε μήνυμά του αναφέρει:

“Συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης Α.Ε.Σ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων στις Κυκλάδες! Μετά από ένα τελικό- διαφήμιση για το άθλημα και μέσα σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια, οι νεαροί αθλητές μας πέτυχαν μια σπουδαία διάκριση για τον αθλητισμό του νησιού. Τους αξίζει ο θαυμασμός για την προσπάθεια, το χαρακτήρα και την αγωνιστική νοοτροπία! Άλλο τόσο αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας. Και εις ανώτερα!

Εκτός όμως από τη μεγάλη νίκη των αθλητών μας, σε αυτό το διήμερο νικητές βγήκαν και οι εργαζόμενοι του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. που με επαγγελματισμό, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά συνετέλεσαν στο να διεξαχθεί μια όμορφη και ασφαλής διοργάνωση. Είναι οι αφανείς ήρωες και απέδειξαν ότι ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τους ευχαριστώ!

Εύχομαι να είναι η τελευταία διοργάνωση σε άδειο γήπεδο”.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη