Πρωταθλητές Κυκλάδων οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης

Την πρώτη θέση του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ των Κυκλάδων κατέκτησε η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, με τους παίδες της ομάδας να επικρατούν του ΑΟ Άνδρου με 102-56 στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής 11/7, στην Μάρπησσα της Πάρου.

Οι αθλητές του Χάρη Πεταλωτή, που ολοκλήρωσαν αήττητοι τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και έχτισαν από το πρώτο δεκάλεπτο διαφορά ασφαλείας, την οποία δεν κατάφερε να απειλήσει η ομάδα της Άνδρου. Κορυφαίοι επιθετικά για την ΑΕΣ ήταν οι Γρηγοριάδης και Μαλολλάρι με 48 και 38 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 34-13, 61-36 (ημ.), 86-52, 102-56

Συγχαρητήρια από τον ΔΑΠΠΟΣ
“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΔΑΠΠΟΣ συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του τμήματος παίδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που έφεραν το τρόπαιο του πρωταθλητή της Ε.Σ.Κ Κυκλάδων για το 2021 στη Σαντορίνη!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπέροχη προσπάθεια τους, τους προπονητές-παιδαγωγούς, και την εργατική διοίκηση του Συλλόγου. Η επιτυχία αυτή είναι άλλη μια απόδειξη της δουλειάς σας.

Στεκόμαστε περήφανα δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με κάθε δυνατό τρόπο, στοχεύοντας πάντα στην πρόοδο του αθλήματος και την ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη