Γ’ εθνική: Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θύελλα Καμαρίου

Με εντός έδρας νίκη απέναντι στους Άγιους Ανάργυρους έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2019 η Θύελλα Καμαρίου, για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό της αναμέτρησης, η Θύελλα ισοφάρισε στο 21′ με γκολ του Μαντούση, ενώ προηγήθηκε πέντε λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Καραλή. Στο 58′ ο Γελαδάρης έκανε το 3-1, ενώ ο Καραλής διεύρυνε το σκορ στο 4-1 στο 70′. Ο Λαθούρης μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 78′, με τον Καραλή να γράφει στο 84′ το τελικό 5-2, σημειώνοντας χατ τρικ.

Με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του 5ου ομίλου, στο +2 από τη δεύτερη Καλλιθέα, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο έτερος εκπρόσωπος της Σαντορίνης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ο Πανθηραϊκός, με 20 βαθμούς βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την ανάπαυλα των γιορτών, οι ομάδες θα επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση την Κυριακή 5/1/2020 με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη